Az éltető gyümölcsözön

    Az éltető gyümölcsözön

FlaViva Aphrodité - gránátalmás-áfonyás instant italpor (250g)

A gránátalmát Aphrodité gyümölcsének nevezték az ókorban, a szépség és szerelem Istennőjéről mintázott hasonlattal, ahol a gyümölcsben lévő számos mag a termékenységre utalt.

Az ókori megfigyeléseket, népi tapasztalatokat a modern kutatások is alátámasztották: az örök fiatalság szimbólumaként is ismert gránátalma kiemelkedő flavonoid tartalmának köszönheti igen hatékony antioxidáns, gyulladáscsökkentő és sejtvédő hatásait. Kedvező hatásait megfigyelték keringési és daganatos betegségekben is.

A magas antocyan tartalmú, fekete bogyós gyümölcsök (vadon termő erdei fekete áfonya, a fekete ribizli és a fekete berkenye) komplex összetevői átfogó védelmet biztosítanak a szervezetben a szabadgyökök sejtkárosító hatásával szemben, ezáltal hozzájárulnak a keringési- és az immunrendszer normál működéséhez is. 

Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.

Adagolás:

Normál adagolás szerint napi 1x2 evőkanálnyi, vagy 2x1 evőkanálnyi instant italport önmagában vagy feloldva javasolt fogyasztani, így az 1 doboznyi - 250 gramm nettó tömegű - termék 21 napi adagot tartalmaz.

Szükség esetén naponta 2 x12 gramm (= 2x2 evőkanálnyi) mennyiségben is fogyasztható.

21 nap kúraszerű fogyasztását követően 7-10 napnyi szedési szünetet javasolt tartani a termékösszetevők - szakirodalomban leírt - összetett immunmoduláló szerepe miatt.

Ezt figyelembe véve 1 doboz termék 1 havi adagra elegendő.

7 890 Ft
Egységár: 31 560 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről