Az éltető gyümölcsözön

    Az éltető gyümölcsözön

Terméktapasztalatok

Pácienseim személyes tapasztalatai a FlaViva termékekről

(Idézetek az elküldött e-mailjeikből)

 

A Flaviva nagyon-nagyon finom!!! Általában fakír módjára szoktam a különféle porokat csak úgy kanállal bevenni, ezt tettem a FlaVivával is, de meglepetésemre nagyon kellemes, intenzív ízélményben volt részem. Az ARIBE-t és a Karotin Mix-et kóstoltam először és azt kell mondjam: fantasztikus íz-orgazmus!

Ezt a terméket lehet nassolni is (csak úgy hamarabb fogy).  Ezért inkább hígítom, vízbe vagy joghurtba keverve és így is nagyon finom! Élvezettel fogyasztom minden nap, alig várom, mikor ehetek belőle megintJ…

Magyar fejlesztés, magyar gyártás, magyar termék, 100%-ban természetes összetevők! Mindenképpen ajánlani fogom a barátaimnak is.

Tóth János - www.vitamind.hu"

János Tóth <toth.janos1971@gmail.com> ezt írta (időpont: 2019. márc. 25., H, 0:06)

 

 

FlaViva Karotin Mix

 

„Drága Doktornő!

Muszáj, hogy megírjam Önnek, mert végtelenül hálás vagyok! A rosszullét morzsája sem ért utol a kemo után, még csak hányingerem sem volt, semmi a világon. Csütörtökön kaptam a kemo-t és már pénteken tudtam ebédelni (korábban min. 3 napon át hánytam, émelyegtem). Egészen estig el sem tudtam hinni, hogy ez történik. Szóval nagyon köszönöm, végig ittam a FlaViva Karotin Mixet és szedegettem a homeopátiás golyócskákat és csoda történt:-)

 

Nagyon köszönöm és már alig várom, hogy találkozzunk!

Szép hétvégét kívánok!

Kata”

Szept 16, 2017.

 

„Tisztelt Doktornő!

Nagyon ízletesek az instant italporok és úgy érzem, hogy jobb a közérzetünk tőlük. Köszönjük a termék mintákat is, gyorsan fogynakJ. Szeretnék a FlaViva Karotin Mixből 5 dobozzal rendelni. Remélem, hogy jót tesz a fiamnak, mert Gilbert-kórja van és 35-ös a bilirubinja.

Köszönettel, Sótiné”

 

 

FlaViva Vasgyúró

„Anyukám előrehaladott csontáttétben szenved, ami miatt a közérzete és a labor eredményei is gyorsan romlottak. A vörösvérsejt szintje erősen csökkent és már a kritikus szintet közelítette. A Flaviva Vasgyúró italport rendszeresen elkezdte szedni, aminek hatására a vérképe és a közérzete is jelentősen javul. A haemoglobin szintje a kritikus szintről az egészséges szint alsó határértékéig (110g/dl) javult, és rendszeres szedés mellett ott is tart.

 

 Emellett egy kedves barátnőm is sajnos hasonló áttétes betegségben szenved, egy hónapja diagnosztizálták a teljes áttétet. Egy új gyógyszer szedésére készült, amit csak akkor kaphat meg, ha a vérképe elég jó. Sajnos a hemoglobin szintje neki is a kritikus alsó határhoz (80 g/dl) közelített. Ajánlottam neki a Flaviva Vasgyúrót, amit azonnal megvett és elkezdte szedni. A szedés kezdetét követő kb 5. napon újabb vérvizsgálatra ment, ahol az Ő haemoglobin szintje is az egészséges szint alatt  kicsivel volt (110 g/dl körül), így el tudták kezdeni az onkológiai kezelését

 1. Gy. (Bp) 2018.09.26.

 

A FlaViva italporokkal kapcsolatos tapasztalatok tekintetében arról tudok beszámolni, hogy szeretik és szívesen fogyasztják a gyermekek, nem betegesekJJellemzően megelőzés céljából használják a családok, most van kifejezetten egy olyan kisfiú, akinek Vasgyúrót kért az édesanyja, és étvágy javulást várunk a terméktől. Egy vírusos hasmenéses megbetegedést követően sokat fogyott, az étvágya nem jött vissza, ráadásul egészséges táplálékot és vitaminkészítményeket, probiotikumot nem fogad el.

 1. Renáta (Vonyarcvashegy), 2018. jan. 06.

 

 

ColoNett:

 

„2015. májusa óta fogyasztom a FlaViva ColoNett-et, a fogyókúrás Insumed kúra kiegészítéseként. Ez idő alatt az átlagosan 69kg-os súlyom tartom, nem híztam, a nyaralási „ diétás kilengések” ellenére sem.

Reggelire kombinálom a fogyókúrás fehérje port (Insumedet) a FlaViva ColoNettel: 2,5 dl sovány tejbe 1 mérőkanál Insumedet ês 2 teáskanál ColoNett-et keverek, esetleg még 1evőkanál zabkorpát. Pár perc után a keverék besűrűsödik, kb. 3-4 órára teltségérzetet biztosít kellő folyadék fogyasztása mellett.

Vacsorára 1 pohár natúr yoghurtba teszek 2 teáskanál ColoNett-et ês 1 teáskanál zabkorpát, pici fahéjat. Tejbegríz sűrűségű masszát eredményez, mely vacsorára teljes mértêkben kielégítő.

A ColoNett fogyasztása felpörgette az anyagcserét, naponta kétszer is van székletem.”

 

Sz. T. Kati

Sent:2015.09.12.

„Megkóstoltam ezt a ColoNett-et- hát, idefigyelj, ez szuper!

 Egyrészt valami eszméletlen finom az íze, szuper az állaga és minden!

 Két napja eszegetem, és valósággal kipucolt ott belülről....gondolom, érted.

De nem ám úgy, hogy ment volna a hasam, csak valami nagyon finom módon.

És tényleg nem voltam nagyon éhes tőle.  Nekem ez kell. Hogyan juthatnék hozzá?

Még valami: ma reggel a shake-embe is tettem, keverve. Hát, amit ez művelt velem.

mondhatom: belül-kívül megtisztultam.....na.  Tényleg a homeosztázis irányába hat, mert engem kipucolt szépen.

Azért még elértem a vécére szerencsére mindig. De ez így egy lényegesen tisztább (...nem szárazabb...) érzés;)…

A hasam is lényegesen lejjebb ment, ami nem utolsó szempont az őszi ruhaviselésben. Ugye azok a kis ravaszkodó manócskák mindig szűkebbre szövik az őszi nadrágokat...

Az íze csúcsszuper, meg az állaga is, nagyon könnyen oldódik, én meleg teába szoktam rakni, egészen jó vele is, de tejjel valami fenomenálisan habos.

 1. Márta (Bp)

Sent: Monday, September 28, 2015 4:57 PM

 

76 éves vagyok, a székletem időről időre változó volt, zömmel csokihoz hasonlóan kenőcsös jellegű, láthatóan WC kefét igénylően „kondenz csíkot” hagyva maga után. Székrekedés, hasmenés nem volt jellemző probléma.

Elkezdtem enni napi 1x2 evőkanálnyi mennyiségben a FlaViva Colonett-et, és közben átlagosan napi 2 liter vizet ittam. Már 1 nap szedés után a székletem a kemény, nehezen ürülő, kenőcsös állagú helyett puha állagú és jól formált (egyben maradó) lett és nagyon könnyen ürült. A Wc öblítés után egyáltalán nem hagyott maga után semmilyen nyomot (széklet csíkot), a Wc papír használatakor a papíron is alig-alig maradt székletnyom.

A Colonett fogyasztásakor a hasamban enyhe, kellemes telítettebb érzést tapasztaltam, de puffadásom nem volt.

N.B. 76 éves ffi.

2017.04.24.

 

„Idős Anyukám az 1 hétig tartó erős vizes hasmenéséből a FlaViva Colonett-től és a FlaViva Influence-től pár nap alatt gyakorlatilag teljesen rendbejött.”

 1. György (Bp)
 2. dec. 4. 11:12

Édesanyám tapasztalatai:

Több mint 2 hétig tartó (sajnos semmilyen gyógyszeres hagyományos kezelésre nem reagáló), igen erős hasmenés (még a megivott tiszta víz is azonnal kijött vizes hasmenésként) és nagyfokú általános testi legyengülés miatt kezdtük el szedni a FlaViva Colonett-et és a FlaViva Influence-t. A Colonett-ből 2-3 evőkanálnyit reggel joghurtba téve kb. 5 nap alatt teljesen megállította a hasmenést. Azóta ilyen jellegű panasz már egyáltalán nem jelentkezett.

 1. Veronika

Sent: Friday, August 10, 2018 9:56 AM

 

„Ma reggel már ettem a ColoNett-ből. Natúr joghurttal ettem és nagyon finom! Imádom!

Én az alma és az ananász ízeit ismertem fel benne.

Eddig a natúr joghurtot csak ímmel-ámmal ettem, mert nem volt jó íze. De ezzel a porral valami isteni!

Köszönöm!”

Nagy Gergő

(A következő e-mailjében azt írta magáról, hogy: „azóta ColoNett függővé váltJ”…)

Sent: Thursday, January 24, 2019 8:00 AM

 

„Kedves Doktornő!

Gyermekkorom óta küzdöttem szorulásos panaszokkal, sokat szenvedtem emiatt. Sok mindent kipróbáltam, volt ami ideig-óráig, volt ami semmit sem segített. Amióta a ColoNett-et szedem, panaszaim teljesen elmúltak és ez kimondhatatlan megkönnyebbülés számomra!

Köszönettel D.B. 64 éves.”

Sent: Thursday, January 24, 2019 1:14 PM

 

 

FlaViva Influence

 

„Nagyon finomak a FlaViva italporok, már alig van belőlük. Szeretnék venni, mert elfogy...Lelkesen isszuk őketJ.

A Boti is szedi és elmúltak az aftái. Nekem pedig fényesebb a hajam. :))

Tartsunk majd szünetet vagy lehet folyamatosan szedni őket?

Annyira köszönöm neked, csodálatos érzés, hogy ennyire törődsz velünk és végre történik valami pozitív változás az egészségünkben is!”

 1. Petra (Bp)

 

Kisfiúnkkal mentünk először a Doktornőhöz 2015 nyarán, mert 9 hónapon keresztül, minden hónapban 1 hetet hiányzott az iskolából erős köhögés miatt. Nem tudtuk eldönteni, hogy lelki okok vagy a sok beteg gyerkőc miatt volt ilyen sokat beteg, de már nagyon el voltunk keseredve.

Egy kedves ismerősünk ajánlotta a Doktornőt, mert neki  rejtélyes bőrkiütései voltak, amitől évek óta szenvedett és a komplex kezelések hatására teljesen meggyógyult.

Kisfiúnk Joalis cseppeket, homeopátiás gyógyszereket, valamint egy „varázs-szert” kapott: a FlaViva INFLUENCE instant gyümölcsport.

Júniusban kezdte a kúrát, szeptember óta iskolába jár és NEM hiányzott egyszer sem az iskolából. Azóta a nagylányunk és én is járunk a Doktornőhöz, mert a Doktornő által képviselt gyógyítás a betegségekre és megelőzésre egyaránt kiváló.

A FLAVIVA instant ital port mindenkinek szívből ajánlom, mert az ismeretségi körünkben is már többen megiszunk belőle minden nap egy pohárral és hihetetlen eredményes. Ha mégis úgy érezzük, hogy megcsíptünk valami bacit és lappang bennünk valami, akkor napi 2-3 pohárnyit iszunk belőle és nem jön elő nátha. “

 1. Szilvi

Dátum: 2016. január 12. 9:37

 

 

Kedves Doktornő!

Szeretném megkérdezni, hogy a FlaViva termékek közül van-e olyan, amit a 3 éves Zsombor állandóan fogyaszthatna, mert most, hogy befejeztük az Influence adagolását a kúra szerint, folyamatosan kéri, keresi és én is szívesen adnám neki, mert nyersen nem nagyon fogyasztja a gyümölcsöket. 

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Cs-né B. Márta

 1. július 6.

 

A Flaviva Influance-ról csak jót tudok mondani. Azóta téli időszakban "alapdarab" nálunk. Az egész család használja, amikor érzi, hogy kicsit gyengélkedik. Sokkal hamarabb túl vagyunk vele egy megfázáson. Én szinte csak megelőzésre használom, mert azóta nem igazán voltam beteg.

Sent: Thursday, January 3, 2019 1:43 PM

H-né K. Andrea

FlaViva FlavUrin

 

„Jó érzés volt inni ezt a finom italport, jó az íze, Élet-energiával töltött fel, meg minden…”

 1. Petra (Berlinből)

 

 

FlaViva Keringő

 

A korábban gyakori szem bevérzések miatt elkezdtem szedni a FlaViva "Keringő"-t (vörös szőlő italpor), a párommal azóta már a vödör fenekére néztünkJ, a szem tüneteim (bevérzések) azóta nem léptek fel. Azóta is még sokat változott, erősödött a vitalitásomJ.

 1. B. Marian
 2. 04. 04.

 

Sokat kell járkálnom a munkám során, ezért délutánra és estére rendszeresen megfájdult a lábam, ezért a visszeres fájdalmaim miatt elkezdtem szedni a FlaViva Keringőt. 1 hónap alatt 1 doboznyi (250gramm) Keringő italpor elfogyasztása után teljesen megszűntek a lábfájdalmaimJ.

Maya (Bp) 2015.június 08.

 

A lábamban az évek óta fennálló visszeres fájdalmaim teljesen megszűntek a 3 hétig tartó FlaViva Keringő italpor szedése alatt. Miután abbahagytam a szedését, a fájdalmak nem tértek vissza azonnal, csak kb 2 hónap múlva, ekkor ismét szedtem egy hónapig, erre ismét megszűntek a visszeres fájdalmaim. Azóta kúra szerűen szedem a FlaViva Keringőt, amikor a terhelések hatására fellépnek a lábamban az visszérfájdalmak. Megfigyeltem, hogy ezekben az időkben a vérnyomásom is jobb, stabilabb, időnként annyira lement a vérnyomásom, hogy még az évek óta szedett vérnyomás csökkentőm adagját is csökkentenem kellett.

N.B-né (Békéscsaba)

2016.06.09.

Flaviva DiaBónusz

 

Sent: Wednesday, November 18, 2015 9:11 AM Kedves Doktornő!

 

A Flaviva DiaBónusz készítmény fogyasztását követően, olyan tapasztalatunk van, hogy az ebéd után elfogyasztott mennyiség hatása estére jelentkezik úgy, hogy egyes napokon az értékei az esti inzulin beadását követően jobban alakultak és azok reggelre is stabilan alacsonyak maradtak. Tehát az inzulin hasznosulása jobb lett. Egyelőre mindennapos tartós eredményről még nem tudunk beszámolni, de bízunk a javulásban.

Üdvözlettel

 1. László

Kedves Doktornő!

 

A Flaviva termékekkel kapcsolatban szeretném megkérdezni a véleményét...

(A kisfiamnak többször használtuk, és nagyon pozitív tapasztalataink vannak...)

 1. babát szeretnénk, de sajnos a 2. kisfiam születése előtt kiderült, hogy

inzulinrezisztenciám van, így Vele is szedtem a Mercformin-t a 16. hétig.

Most ugyanez a helyzet. A kérdésem az lenne, hogy a FLAVIVA DiaBónusz esetleg segíthet-e nekem abban, hogy az inzulin értékeim rövidebb időn belül normalizálódjanak?

Ha javasolja a szedését, és sikerülne teherbe is esni, ezt esetleg a terhesség alatt

végig nyugodt szívvel szedhetem? …Szívesen fogyasztanám a FlaViva termékeket…

Hálásan köszönöm a válaszát előre is!

Üdvözlettel:

J-né T. Tímea

 

Ui.:

Hadd büszkélkedjek el azzal, hogy a kezelések hatására a kisfiamnak január óta

nem volt felsőlégúti betegsége, ami számomra szinte hihetetlen a korábbiak után,

amikor is szinte minden 2. hetet otthon töltöttünk!! Úgyhogy nagyon-nagyon köszönöm,

nagyon boldogok vagyunk!!! :)))

 1. 06. 09.

 

A Flaviva nagyon-nagyon finom!!!

 

Fakír módjára szoktam a különféle porokat bevenni és ezt tettem a Flavivával is, és nagyon kellemes és intenzív élményben volt részem.

Ezt a terméket lehet nassolni (csak úgy hamarabb fogy, nehogy túladagoljam magam ;-), de azért inkább iszom utána, hogy ne legyen olyan tömény.

 

Egyszóval ajánlani fogom a barátaimnak is!

 

Ha valaki kemót kap, melyiket ajánlod leginkább?

Tóth jános

Sent:2019. 03. 10.  13:56